27 Ağustos 2016 Cumartesi





DDF 'ten gençleştiren yenileyici bakım kiti


 %40 indirimle sahip olun!





DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 89 ml
Olgun, normal, kuru ve kuruya eğilimli ciltler için krem formunda temizleyici.
Yararları:
Cilde zarar vermeden nazik bir şekilde soyar ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya, hücre yenilenmesini hızlandırmayayardımcı olur. Cildi temizlerken dahi nemlendirir.
Kullanım Şekli :
Az miktarda ele alınan ürün dairesel hareketlerle göz çevresi hariç cilde uygulanır. Bol suyla durulanır.
Etken Maddeler :
Hint safranı:Antioksidan Vitamin B3, Vitamin B5, VitaminE, Promatrixly Pentapeptide,Gliserin.
Uyarılar : 
Sadece harici kullanım içindir.Tahriş olmuş ya da çatlamış ciltlerde kullanmayınız. Kızarıklık, iritasyon, hassasiyet oluşması durumunda kullanmayı bırakınız ve doktorunuza başvurunuz.Göz ile temasdan kaçınınız. Eğer göz ile temas ederse bol suyla yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Olası bir durumda doktor başvurunuz.



DDF Advanced Eye Firming Concentrate 15 ml 
İçerisindeki hint safranı ile serbest radikal zararlarını önleyerek göz çevresi çizgilerini minimize eden ve torbalanmaların azalmasına yardımcı olan göz çevresi bakım kremi.
Yararları:
Serbest radikal zararlarının azaltılmasına yardımcı olur. Göz çevresindeki mimik çizgilerinin kırışıklıkların minimize edilmesini ve göz çevresinin sıkılaştırılmasını destekler.
Kullanım Şekli:
Temiz göz çevresine sabah ve/veya akşam uygulanır. Üzerine makyaj yapılabilir.
Etken Maddeler:
Hint safranı: Antioksidan, Vitamin B3, Vitamin B5, VitaminE, Promatrixly Pentapeptide, Gliserin, Kafein, 7 Amino Asit
Uyarılar:
Sadece harici kullanım içindir. Tahriş olmuş ya da çatlamış ciltlerde kullanmayınız. Kızarıklık, iritasyon ve hassasiyet oluşumunda kullanmayı bırakınız ve doktorunuza başvurunuz. Göz ile temasından kaçınınız. Eğer göz ile temas ederse bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Olası bir durumda doktorunuza başvurunuz.

DDF Advanced Firming Cream 50 ml 
Olgun, normal, kuruya eğilimli ve kuru ciltler için onarıma yardımcı gece bakım kremi (Hassas ciltler kullanamaz)
Yararları:

Cilt yüzeyindeki hasarı minimuma indirmek için serbest radikal zararlarını minimize eder. Cildin sıkılaşmasına çizgilerin görünümünün hafiflemesine, cildin renginin nötr hale gelmesine yardımcı olur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirir.
Kullanım Şekli:
Temiz cilde, göz çevresi hariç, sabah ve/veya akşam uygulanır.
Etken Maddeler:
Hint safranı: Antioksidan, Vitamin B3, Vitamin B5, VitaminE, Promatrixly Pentapeptide, Gliserin, Bakır, Çinko glukonat.
Uyarılar:
Sadece harici kullanım içindir. Tahriş olmuş ya da çatlamış ciltlerde kullanmayınız. Kızarıklık, iritasyon ve hassasiyet durumunda kullanmayı bırakınız ve doktorunuza başvurunuz. Göz ile temasdan kaçınınız.Eğer göz ile temas ederse bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Olası bir durumda doktora başvurunuz.




DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer Moisturising Serum 50 ml 

Normalden yağlıya eğilimli, yağlı ve gözenekli ciltler için gözeneklerin sıkılaşmasına, cildin yenilenme süresinin hızlanmasına yardımcı olan anti-age etkili bakım serumu.
Yararları:
Hemen etki ile belirgin gözeneklerin görünümünün minimize olmasını destekler. Uzun vadede gözeneklerin sıkılaşmasına ve çizgilerin görünümünün azalmasına yardımcı olur.
Kullanım Şekli:
Sadece sabahları, temiz cilde, göz çevresi hariç uygulanır. Üzerine güneş koruma faktörlü makyaj yapılabilir.
Etken Maddeler:
Vitamin + peptid kompleksi:Cildin doğal kolojen üretiminin artmasına yardımcı olur.Vitamin E, Vitamin B5, Gliserin, Silikon elastomerleri.
Uyarılar:
Sadece harici kullanım içindir.Tahriş olmuş ya da çatlamış ciltlerde kullanmayınız. Kızarıklık, iritasyon ve hassasiyet oluşması durumunda doktorunuza başvurunuz. Göz ile temasından kaçınınız. Eğer göz ile temas ederse bol suyla yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Olası bir durumda doktorunuza başvurunuz.

Hiç yorum yok: